Năstase: Dacă eram eu președinte, Autostrada Transilvania era gata

Băsescu Năstase
Băsescu Năstase

Candidatul la alegerile prezidențiale din 2004, Adrian Năstase, a declarat, joi, că Autostrada Transilvania ar fi fost terminată până în prezent dacă social-democratul era președintele României.

”Bechtel a fost trimis în mod evident în liga a doua în 2005 – 2006. A fost eliminat din competiţie de către echipa lui Băsescu. Proiectul a fost sabotat în 2005 – 2006 și după, nu și-a mai revenit. Îmi pare rău că acest proiect, care avea dimensiune importantă din punctul de vedere al infrastructurii și al politicii, nu a fost dus la capăt”, a vorbit fostul premier despre contractul cu Bechtel.

”Dacă aș fi fost eu președinte și dacă aș fi câstigat alegerile din 2005, autostrada era gata până acum”, opinează Adrian Năstase.

Citește și ”Băsescu l-a mințit pe Bush, sabotând contractul cu Bechtel. Năstase publică o carte bombă despre relația noastră cu americanii

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova, a anunțat, miercuri seara, că înțelegerea semnată cu firma americană de construcții Bechtel a fost reziliată cu un cost de 37,2 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel