NARCISA IORGA - VIOREL HREBENCIUC, CNA: Narcisa Iorga dă vina pe regimul Ponta pentru dosarul penal

Narcisa Iorga, membru CNA, vede anumite legături între premierului Victor Ponta și dosarul penal în care este implicată.

Vezi și: Narcisa Iorga (CNA), urmărită penal de DNA

După modelul celor care dau vina pe președintele Traian Băsescu pentru problemele pe care le au cu justiția, Narcisa Iorga vede în dosarul său de la DNA o conspirație în spatele căruia s-ar afla Victor Ponta.

"La Antena 3, în emisiunea preferatului său Mihai Gâdea, domnul prim-ministru Victor Ponta nu s-a putut abține să se bucure sincer, cu un zâmbet mult prea larg, zic eu, că sunt pusă sub urmărire penală. Ciudat mi se pare că dl Ponta știa cauza exagerat de precis, spre deosebire, de exemplu, de înregistrările cu Laura Georgescu pe care nu le auzise nici după o lună de la publicare. Mi se pare deosebit de straniu ca un prim-ministru să vorbească despre mine ca despre ”un stâlp” al ”băsismului” exact în aceeași emisiune în care a promis că toți cei din ”sistemul Băsescu” vor plăti atunci când el va ajunge președinte. Cu atât mai mult cu cât primul-ministru a adus numele meu în discuție din proprie inițiativă. Nu cumva este o tentativă de influențare a actului de justiție?", a scris Narcisa Iorga pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Mircea Badea: E nasol ca Narcisa Iorga să fie colegă de dosar cu Hrebenciuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel