Mugur Ciuvică către Sorina Matei: Sunteți o băsistă!

sorina_ciuvica
sorina_ciuvica

Informația referitoare la condamnarea președintelui fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, la cinci ani de închisoare în dosarul "Telepatia" a dat naștere la discuții  aprinse în studioul RTV. Invitat telefonic să discute pe marginea acestui subiect cu Sorina Matei, Mugur Ciuvică  a făcut-o pe realizatoarea RTV băsistă. 

- Uitați-vă în oglindă, doamna Matei, și o să înțelegeți sau ascultați-mă. În timp ce vorbiți folosiți-vă și urechile  și ascultați-mă și o să înțelegeți de ce sunteți băsistă, i-a spus Ciuvică realizatoarei RTV.

- Aveți fixul ăsta cu băsismul, dar nu definiți acest băsism, i-a replicat Sorina Matei. Ce înseamnă băsism la dumneavoastră. Tot ceea ce nu e în favoarea dumneavoastră e băsism, nu?

- Știți de ce nu definesc, pentru că este atât de clară pentru orice om întreg la minte că nu mai trebuie să definesc. Ce să mai definești?

- Dați-mi definiția băsismului pe care dumneavoastră o susțineți de nu știu câți ani. Procurorii  sunt băsiști, ziariștii sunt băsiști, toată lumea este băsistă, i-a replicat Sorina Matei.

- Nu toți ziariștii sunt băsiști. Sunt câțiva ziariști, mulți care nu sunt băsiști...Dumneavoastră și încă câțiva de la B1 și de la România TV sunteți băsiști, groaznic de băsiști. De ce vă supără asta,  că ar trebui să fiți mândri, dacă tot îl pupați în fund pe Băsescu de dimineață până seara, fiți măcar mândri că vă spun că sunteți băsiști, a mai continuat Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel