MRU, atac la PSD: "Nu cred că Ponta l-a citit pe Marx. Am îndoieli că în PSD există social-democrați"

Mihai Răzvan Ungureanu, senator și fost ministru de Externe, a declarat că nu crede că Ponta l-a citit pe Marx și a adăugat că este de părere că s-ar bucura ca măcar jumătate dintre cei din PSD să știe de unde vine social-democrația.


Mihai Răzvan Ungureanu a făcut acest precizări referitoare la PSD, în cadrul unui schimb de replici pe care l-a avut cu Mircea Geoană, la Realitatea TV, după ce senatorul PSD i-a reproșat că declarațiile sale despre PSD nu sunt fundamentate:

"Ce am spus eu este cât se poate de neutru, nu era un atac la persoană. M-aș bucura foare mult, așa cum susțineți că în PSD să fie social-democrați. Mă îndoiesc să existe printe colegii dumneavoastră să știe în cel mai simplu mod, intelecual și politic, de unde vine social-democrația în Europa", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

CITEȘTE ȘI: MRU, lui Geoană: Ponta v-a băgat cuțitul în spate. Replica senatorului

"Nu cred că Victor Ponta l-a citit vreodat pe Marx. Nu cred asta. Mă îndoiesc de asta. Dumneavoastră puteați să fiți mult mai bine folosit de către partid. Dar în momentul în care se așează oameni care nu sunt capabili sa conducă, nu se găsea un loc pentru Mircea Geoană? (...)Eu cred că PSD se alimentează dintr-o generație epigonică. Diferenta dintre Sova și altii este limpede", a mai afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel