Motoclist mort într-un accident la Călineşti

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, miercuri, după ce a intrat în coliziune cu motocicleta cu un motostivuitor pe raza localităţii Călineşti, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ, dar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

Mai multe accidente grave cu victime motociclişti s-au produs în această vară în judeţul Suceava. Doar la sfârşitul săptămânii trecute doi tineri motociclişti au murit în astfel de accidente, produse de regulă, potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei excesive sau a unor manevre periculoase.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din Cârlibaba, care a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o maşină de teren, pe drumul drum forestier ce face legătura între Cârlibaba şi Izvoarele Sucevei, viteza excesivă fiind cauza accidentului.

Un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Maramureş, a murit după ce a intrat cu motocicleta pe contrasens într-o curbă periculoasă, cu viteză, pe un carosabil umed, într-un microbuz, pe DN 17, la Poiana Stampei.

Conform datelor contabilizate de poliţiştii rutieri suceveni, motocicliştii au fost implicaţi în această vară în 11 accidente grave, care s-au soldat cu cinci morţi, şapte răniţi grav şi cinci răniţi uşor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel