Motivul CONTROVERSAT pentru care o cursă aeriană a fost anulată

O cursă aeriană a fost anulată din cauza unui copil. Acesta a recurs la un gest controversat.

Un zbor al companiei canadiene West Jet a fost anulat și poliția a fost chemată pentru că un copil nu purta mască. Un copil de trei ani a refuzat să se conformeze regulilor la îmbarcarea în avion.

Zborul de la Calgary la Toronto a fost anulat și toți pasagerii au fost obligați să părăsească avionul. 

De ce nu purta copilul mască?

Safwan Choudhry, tatăl fetiței, a declarat că fiica sa cea mare, care are trei ani, mânca o gustare înainte de decolare. În acel moment, stewarzii s-au apropiat de ei și le-au cerut ambilor copii să poarte mască. Celălalt copil avea un an și jumătate. Acesta a menționat că a întrebat pe reprezentanții companiei dacă fiica sa își poate termina gustarea, dar aceștia au spus că au „politică de toleranță zero” și că nu vor închide ușa avionului până ce fetița nu va purta mască. 

Reprezentanții companiei au anulat cursa

În același timp, compania aeriană a declarat: „Din cauza nerespectării părinților de a-i pune mască copilului cel mare, echipajul nostru a informat adulții cu privire la reglementările pe care trebuie să le respectăm. Echipajul nostru a solicitat prezența autorităților după ce călătorii au refuzat să se conformeze ordinului provizoriu al Transport Canada și ulterior au refuzat să părăsească aeronava."

Ca urmare a faptului că stewarzii au chemat poliția, zborul a fost anulat și reprogramat pentru următoarea zi, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel