Moțiune. PSD, greșelile pentru care Voiculescu trebuie să plece

Voiculescu este în fața unei moțiuni simple împotriva sa
Voiculescu este în fața unei moțiuni simple împotriva sa

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Alexandru Rafila, a citit în plen textul moțiunii simple depusă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Potrivit textului moțiunii, avem de-a face cu „Ziua Cârtiței”, pentru că „periodic avem o nenorocire, de fiecare dată se constată că a lipsit un aviz, o hârtie, de fiecare dată se pornește o anchetă, de fiecare dată o apare o bulă agitată pe Facebook care spune că trebuie să învățam ceva din ceea ce s-a întâmplat și ca nu trebuie sa lăsăm evenimentul să treacă pe lângă noi, iar politicienii trebuie să devină mai responsabili, apar declarațiile politice si câteva zile mai târziu parcă nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Rafila a continuat citirea textului, atrăgând atenția asupra tragediei de la Piatra Neamț de pe 14 noiembrie 2020 și a reacției vehemente a lui Voiculescu, de pe rețelele de socializare, din poziția de opozant a guvernului PNL. „Într-adevăr, pe atunci erați în Opoziție față de actualii parteneri de Coaliție. Acum, la două luni de la tragedia de la Piatra Neamț, când chiar dumneavoastră sunteți ministru al Sănătății, după o altă tragedie, de data aceasta în București, la Matei Balș, tragedie în care și-a pierdut viața mai mult de 10 pacienți, recunoașteți senin că nu ați făcut nimic din ceea ce chiar dumneavoastră susțineați că trebuie făcut urgent. Dimpotrivă, ați procedat exact cum spuneați atunci că nu trebuie făcut! Ați așteptat să vedeți ce hârtie lipsește, ați scris pe Facebook și v-ați schimbat fotografia de profil!”, se mai arată în moțiune.

AVEM TEXTUL INTEGRAL AL MOȚIUNII. PUTEȚI SĂ-L CITIȚI APĂSÂND AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel