Moroșanu-Ghiță, lupta secolului. Când ar putea avea loc

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Daniel Ghiță (37 de ani) și Cătălin Moroșanu (34 de ani) sunt aproape să bată palma pentru cel mai așteptat meci al României.

Au mai rămas de stabilit doar detaliile. Cătălin Moroșanu dorește care lupta să aibă loc în luna iunie, pe stadionul din Craiova.

"Eu am făcut primii pași. Luna iunie, stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Asta e varianta mea. Mi se pare super. Sigura ofertă concertă e a mea în acest moment. Singura problemă e câți bani vrea fiecare, lucrurile astea sunt greu de negociat", a declarat Moroșanu, potrivit GSP.

"Eu am făcut o pauză din kickboxing. N-am mai simțit, n-am mai avut motivație. Am văzut acum ce se întâmplă în sportul ăsta și am zis că trebuie să le închid carierele unor oameni care păcălesc sportul. Vreau să lupt primul cu Moroșanu.

Hai să luptăm în martie! Acum o lună spunea că are nevoie de 6 luni de pregătire, acum văd că vrea în iunie. De ce îți trebuie 8 luni de pregătire pentru meciul ăsta? Eu l-am sunat, dar nu mi-a răspuns", a fost varianta expusă de Ghiță, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel