Monica Tatoiu, dată afară din bancă cu bodyguarzii: Mi-au blocat contul înainte de Crăciun

monica tatoiu
monica tatoiu

Monica Tatoiu a povestit, la România TV, că a fost dată afară dintr-o bancă cu bodyguarzii, când s-a dus să ceară explicații cu privirea la blocarea contului său.

Monica Tatoiu a povestit că în prag de Crăciun, când avea nevoie de bani, ING i-a blocat contul pentru că trebuia să se declare persoană SUA. Monica Tatoiu s-a dus la bancă să ceară explicații, dar, spune aceasta, a fost dată afară de bodyguarzi. 

Monica Tatoiu a anunțat că a dat în judecată banca. 

”I-am zis fetei de la bancă: domnișoara, dumneavoastră trebuie să înțelegeți că salariul dumneavoastră, al șefului dumneavoatră, al directorului băncii sunt platite din comsianele pe care le percepți din banii mei. Dumnevostră sunteți servitorul meu (...) Nu numai ING-ul are atitudinea asta, ci și BCR-ul. La BCR am mulți bani și mi-au zis: Domana Tatoiu dacă nu vă convine puteți să renunțați. Asta este atitudinea față de client?”, a spus Monica Tatoiu

CITEȘTE ȘI: ING se schimbă în NN, într-o campanie de rebranding de 10 milioane de euro

În direct se afla și consilierul BNR Andrei Vasilescu, care i-a explicat Monicăi Tatoiu că se poate duce la Protecția Consumatorului.

”Stimată doamnă, dacă aveți hârtie scrisă va puteți duce și  să vă plangeți. La protecția consumatorului. Protecția consumatorului are departament special pentru protecția consumatorului de bani”, a spu Andrei Vasilescu.

”Am făcut asta domnule. A părut în resă articol despre cum funcționează Protecția Consumatorului. Primesc plângerile, le trimit mai departe și se spală pe mâini”, a răspuns Monica Tatoiu

”Banca Națională nu răspunde de protecția consumatorului de bani. Răspunderea BNR este legată de stabilitatea sistemului bancar și stabilitatea economiei țării”, a răspuns la rândul lui Andrei Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel