"Monica Tatoiu a murit"- FAKE NEWS. Reacție de ultimă oră

Monica Tatoiu spune că a primit foarte multe telefoane de la cunoscuți care ar fi citit o știre că ar fi murit. Ea s-a arătat revoltată de faptul că astfel de știri false se împrăștie atât de ușor în mediul online. 

Monica Tatoiu spune că de peste trei ani încearcă să blocheze conturi de facebook false care îi folosesc numele. Ea a precizat că întreaga zi a primit telefoane de la persoane care îi spuneau că au citit o știre conform căreia ea ar fi murit. 

"M-a sunat cineva de dimineață să-mi spună că a auzit că am murit. Și în această după amiază m-a sunat cineva. Vă dați seama ce înseamnă acest fake news în România? Unii oameni mai săraci cu duhul, cu inima, pot face infarct. Mama are 89 de ani. Vă spun, am primit atâtea telefoane, inclusiv menajera a venit în această dimineață și mi-a spus că a aflat de la vecinii ei că eu am murit. Vă dați seama ce periculoasă este această diseminare de informații false? Vă mai mirați că amârâții ăștia sunt păcăliți? Oamenii cred tot ce li se spune. Eu am contul meu de facebook cu 5000 de persoane și mai există alte trei sau patru conturi false. Am sesizat echipa Facebook și nici până în ziua de astăzi nu le-au închis. Tot felul de nebuni folosesc numele meu, cu lumânări și chestiuni de genul acesta. E lipsa de profesionalism în mediul online, chiar american," a spus Monica Tatoiu la România TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel