Monica Macovei îl atacă pe Marian Munteanu: Visează la perioada legionară

Monica Macovei, a declarat vineri, că propunerea PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una 'penibilă', deoarece acesta ar fi 'un anti-european, anti-american, care încă mai visează la perioada legionară'.

'După două nominalizări eşuate la Bucureşti (...), a apărut a treia nominalizare, care ne-a luat respiraţia tuturor oamenilor cu logică şi care vor ca România să meargă înainte, să facă acel salt istoric de care are nevoie pentru a ajunge la nivelul statelor cu vechi democraţii. L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care încă mai visează la perioada legionară şi este urmărit de principiile legionare şi care vine dintr-un trecut construit tenebros împreună cu Virgil Măgureanu', a spus Macovei.

Liderul M10 consideră că, prin această desemnare, PNL a oferit PSD 'pe tavă' funcţia de primar al Bucureştiului.

'Este o nominalizare care este penibilă, jignitoare pentru noi, pentru electorat, pentru cei din Bucureşti şi care arată clar că este un blat între PSD şi PNL. PNL, practic, dă pe tavă Primăria Capitalei PSD-ului. Să sperăm că oamenii se vor trezi sau s-au trezit deja şi vor ieşi la vot, chiar şi cei dezamăgiţi de politică, ca să voteze partidele noi şi curate, să voteze oameni competenţi şi profesionişti', a mai spus liderul M10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel