Moisescu: Nu sunt ”domnul V” din stenogramele lui Dobre

vlad moisescu dece
vlad moisescu dece

Fostul vicepreședinte al PNL, Vlad Moisescu, a declarat miercuri pentru Adevărul că nu este el ”domnul V”, din stenogramele lui Victor Paul Dobre, deși a fost acuzat de acest lucru la ultima ședință a partidului, de către Crin Antonescu.

”Domnul care ne poate spune sigur cine este domnul V. este Victor Paul Dobre, pentru că el a fost urmărit, ascultat. Tot ce mă rog eu la Dumnezeu este ca respectivul domn V. să nu fi avut dreptate. (...) Nu, iar povestea cu trădarea nu a fost explicată. La şedinţa în care eu am fost demis din fruntea PNL sector 1, Crin Antonescu a propus această sancţiune, afirmând că suntem toţi trădători. A doua acuzaţie era legată de  stenograme. A treia acuzaţie a fost că am sabotat mitingul USL de pe Arena Naţională şi că am fi plecat în timpul discursului domniei sale”, a declarat liberalul.

Vlad Moisescu a vorbit și despre viitorul congres al partidului, precizând că noua reuniune a liberalilor trebuie să-și formeze un parcurs pentru perioada când actualul președinte, Crin Antonescu, nu va mai fi liderul PNL.

”Vom propune amendamente la statut. Este vorba, de o parte, de trecerea la un vot uninominal pentru alegerea conducerii partidului. De asemenea, vrem să dezbatem în cadrul Congresului propunerea de organizare a unor alegeri preliminare pentru candidatul la Preşedinţia României. Aşteptăm de la Congres să creeze o viaţă ulterioară pentru partid şi după ce Crin Antonescu nu va mai fi preşedintele acestui partid, va fi la Cotroceni sau nu”, a spus Vlad Moisescu.

”La congres ar trebui să fie alegeri de sus până jos pentru toate posturile. Pe un statut cu alegeri uninominale va avea contracandidat. Pe un statut impus, nu va avea. Repet, congresul nu trebuie să fie despre un om, ci despre partid. Trebuie să decidem în privinţa traseului european al acestui partid”, a continuat el.

În scandalul stenogramelor electorale de vara trecută, fostul ministru al Administrației, Victor Paul Dobre, i se adresa într-o discuție telefonică din 3 august unui ”domn V”, menționat în alte surse ca ”Vlad”, căruia îi spunea că ”trebuie să facă o nebunie întreagă”, să nu voteze românii plecați din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel