Modul stupid în care un traficant de droguri și-a spulberat averea ilegală de 46 de milioane de lire sterline

Un traficant de droguri din Irlanda a rămas fără averea de 46 de milioane de lire, după ce a pierdut hârtia pe care își notase parolele de la conturile în care depozitase banii făcuți ilegal, potrivit Daily Mail.

La începutul anului 2012 bărbatul a decis să își investească averea ilegală provenită din droguri prin cumpărarea de Bitcoin. De atunci valoarea criptomonedelor a crescut considerabil și a ajuns să aibă 45 de milioane de lire sterline în prezent. 

Irlandezul a depozitat averea în 12 conturi, fiecare cu propria parolă. Parolele au fost notate pe o coală A4 pe care a ascuns-o într-o undiță de pescuit.

Bărbatul a fost arestat în 2017, după ce polițiștii i-au găsit o cantitate de cannabis în mașină. Inculpatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Între timp, proprietarul casei pe care acesta o închiriase a curățat locuința.

Toate lucrurile traficantului le-a aruncat la gunoi sau le-a incinerat, inclusiv undița în care ascunsese coala A4 cu parolele. Bărbatul ar fi spus poliției irlandeze că pierderea averii este o pedeapsă pentru propria sa prostie, relatează The Guardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel