Moarte suspectă. O profesoară (28 ani) a pierit sub ochii colegilor

O profesoară din județul Bihor, în vârstă de doar 28 de ani, a murit sub ochii colegilor săi. Tragedia s-a petrecut la Liceul Tehnologic Horea din Marghita (Bihor).

„Discuta cu colegii în cancelarie, eu eram jos cu Poliţia, să stabilim programul în noul an şcolar. Am înţeles că voia să vină la mine, să mă roage să-i dau o clasă la dirigenţie. Pe culoar a leşinat", a declarat, marţi, pentru BIHOREANUL, directorul Remus Sabău.

Directorul spune că nu ştia ca profesoara de engleză să aibă vreo boală. „A mai avut o cădere de calciu la un moment dat, dar nimic grav. Acum am auzit şi eu că ar fi fost şi în weekend la Urgenţe, nu ştiu de ce", a spus directorul, bănuind că profesoara avea o boală pe care nu o ştia.

Cert este că, ajunse în şcoală, echipajele de Ambulanţă n-au avut prea multe de făcut.

Deşi sunt profesori care spun că profesoara s-ar fi certat marţi cu unii colegi, directorul şcolii spune că nu este adevărat. „N-a avut discuţii în contradictoriu cu nimeni, chiar a râs. Am avut consiliu profesoral, ca în prima zi de şcoală, unde am cerut ca fiecare să meargă la catedre, să-şi împartă orele. Dar fără certuri", a precizat directorul, scrie Ebihoreanul.

Profesoara era titulară în şcoală de doi ani, fiind originară din Marghita, şi era dirigintă la o clasă de profesională. Era căsătorită şi nu avea copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel