Moarte Maradona. Două dintre fetele fostului mare fotbalist, audiate

Foto: Jana Maradona, la audieri
Foto: Jana Maradona, la audieri

Gianinna şi Jana, două dintre cele cinci fete ale lui Diego Maradona, au fost audiate.

Gianinna şi Jana, două dintre cele cinci fete ale lui Diego Maradona, au fost audiate vineri în cadrul anchetei de omor din culpă deschisă de procurori pentru a se determina dacă pot fi reţinute responsabilităţi legate de cazul decesului starului argentinian din luna noiembrie, transmite AFP, citată de Agerpres.

Gianinna, 31 ani, şi Jana, 24 ani, au fost convocate de procurorul din San Isidro, o suburbie a capitalei argentiniene, pentru a fi interogate despre probleme specifice care au apărut în cursul anchetei, conform unei surse citată de agenţia Telam. Giannina a sosit la audiere însoţită de mama ei şi fosta soţie a lui Maradona, Claudia Villafane, şi de un avocat. Ea a ieşit după trei ore, dar nu a făcut declaraţii.

Jana, fiica lui Maradona cu Valeria Sabalain, a depus mărturie după sora ei şi a părăsit biroul procurorului tot fără a face declaraţii.

Justiţia argentiniană încearcă să stabilească dacă a existat o eventuală neglijenţă sau imprudenţă în ceea ce priveşte tratamentul medical administrat lui Maradona, decedat pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel