Miting PSD-scandal în Maramureș. Fotografii "compromițătoare" și acuze grave

Președintele Consiliului Județean Maramureș a reacționat astăzi, după ce primarul din Cavnic, ales la propunerea PSD, a criticat dur organizatorii mitingului.

Primarul Vladimir Petruț care a candidat din partea PSD la Primăria Cavnic, a atacat astăzi inițiativa partidului, care l-a susținut, de a organiza mitingul de sâmbătă din Capitală. "Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (...) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!”, a spus Vladimir Petruț. Reacția a venit, în urmă cu puțin timp, din partea președintelui Consiliului Județean Maramureș care a declarat că primarul Petruț a negociat deja cu mai multe partide, printre care și PNL și a prezentat și dovezi în acest sens.

"Din lasitate nu si-a depus si demisia din funcția"

"Am citit si eu cu surprindere azi declaratiile primarului din Cavnic, Petru Vladimir despre PSD si despre mitingul impotriva abuzurilor organizat de PSD sambata la ora 20,00 la Bucuresti in Piata Victoriei. Cateva precizari : 

1. Domnul Petrut nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017 cand a anuntat PUBLIC ca renunta la toate functiile detinute in PSD si ca nu sustine politica partidului.
2. Din lasitate nu si-a depus si demisia din functia de primar obtinuta in numele PSD dar pentru asta il vor sanctiona cavnicarii.
3. Sunt de notorietate negocierile purtate in aceasta perioada de catre domnul Petrut cu PNL, ALDE, Pro Romania, UNPR pentru a adera la unul dintre aceste partide.(posibil sa fie mai multe , va rog sa ma scuzati daca nu urmaresc activitatea tuturor).
4. PSD va informa periodic cavnicarii despre activitatea administratiei publice locale prin consilierii PSD locali si vom atrage atentia asupra nerealizarilor din acesti ani din cauza managementul de slaba calitate de la varful Primariei Cavnic" a scris pe pagina de socializare Gabriel-Valer Zetea, președintele CJ Maramureș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel