Urmărește emisiunea live


Miting PSD. Paul Stănescu a răbufnit: Am văzut cu toţii

Paul Stănescu
Paul Stănescu

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat care este motivul mitingului PSD, dar și ce ar trebui să comunice oamenii care vor veni acolo.

Paul Stănescu consideră că prin mitingul PSD trebuie să se audă vocea oamenilor  care susțin în România democraţia şi nu Securitatea" „Probabil vom vedea după. Cred că trebuie să se audă şi vocea care susţine în România democraţia şi nu Securitatea. Eu cred că trebuie o dată să se audă şi vocea oamenilor care susţin acest lucru. Am văzut cu toţii toate abuzurile care se întâmplă, care s-au întâmplat şi probabil că se întâmplă şi în continuare, lucruri care probabil nu s-au întâmplat nici pe vremea lui Stalin cred. Lucrurile din punctul meu de vedere, şi nu dezvolt acest lucru, nu sunt în regulă deloc. Cred că trebuie să trăim într-o ţară normală. Eu cred că toată lumea trebuie să respecte legea, cine nu respectă legea să se ducă acolo unde îi e locul, dar nu toţi oameni sunt hoţi în această ţară, nu există aşa ceva”, a afirmat vicepremierul.

"Puterea cred că a fost în altă parte"

Vicepremierul susține că cei care au guvernat după 2000 nu au avut, de fapt, puterea.„Trebuie să avem demnitate şi să terminăm odată cu toate abuzurile care se întâmplă în această ţară, din păcate. Vă mai spun ceva. Cred că cel puţin din 2000, din păcate, nu guvernele, nu cei care au fost vremelnic şi au avut guvernarea au avut puterea. Au avut numai guvernarea, puterea cred că a fost în altă parte. Nu se poate aşa ceva într-o democraţie cum suntem şi noi astăzi şi vrem să fim o ţară la fel ca toate celelalte ţări din Uniunea Europeană”, a menţionat Paul Stănescu, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel