Miting PSD. Liviu Pleșoianu: Văd ce facem noi aici și le e frică!

Social-liberalul Liviu Pleșoianu a avut un mesaj puternic pentru oamenii care au venit, într-un număr uriaș, să protesteze împotriva abuzurilor din România.

Liviu Pleșoianu a avut un discurs dur la adresa adversarilor politici, a președintelui Klaus Iohannis, a procurorului șef DNA și a foștilor șefi din SRI. "Aștept de un an și jumătate să se audă adevărata majoritate. Am o veste: în aceste clipe, niște persoane, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior și toți securiștii lor s-au închis într-o sufragerie, văd ce facem noi aici și le e frică. Într-o țară liberă, nu oamenilor trebuie să le fie frică, torționarilor să le fie frică!" a început discursul Liviu Pleșoianu.

Pleșoianu: "E sufrageristă și nu mai rezistă"

Social-democratul a interacționat cu protestatarii și a propus o serie de lozinci "Nu o văd pe doamna Kovesi. Să strigăm împreună: Doamna cucuvea, unde v-ați asucunselea? E sufrageristă și nu mai rezistă! Și pentru că am vorbit de torționari, mai am niște rime: Ieși afară, cucuveaua torționară! Să strigăm cât putem noi de tare un mesaj pentru Kovesi, pentru Iohannis și pentru toți securiștii lor: Noi majoritatea, voi securitatea! Este un individ care cică e președintele Partidului Național Liberal, îi spune Ludovic Orban. A spus despre dumneavoastră că ați venit aici aduși cu japca. Să îi cântăm și lui ceva: Ludovic, nu fii trist, tu ești noul securist. (...) Și pentru că îl iubesc pe domnul Ludovic de îi crapă capul, o să îl și plagiez un pic și dumneavoastră răspundeți: Cine e generalul care ia case cu japca? Cine e generalul care iubește și îi servește pe securiști? Cine e generalul în geacă roșie care nu vă consideră românii lui? Cine e generalul care nu mai pupă încă un mandat? Iohannis! 

În a doua parte a discursului, politicianul a avut un mesaj în engleză pentru partenerii externi ai României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel