Miting PSD. Gabriela Firea, şedinţă de urgenţă la Primăria Capitalei

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei a organizat o şedinţă pentru a se pune la punct toate detaliile astfel încât evenimentele care au loc, sâmbătă, în Bucureşti - cel mai mare fiind mitingul PSD - să se desfăşoare fără incidente. 

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat un comandament la sediul Primăriei Municipiului București, în cadrul căruia s-au trecut în revistă măsurile necesare care trebuie luate de autoritățile publice, astfel încât toate evenimentele care vor avea loc în București în dată de 9 iunie, să se desfășoare în condițiile legii, fără incidente.

La ședința au participat toți reprezentanții instituțiilor responsabile de ordinea și liniștea publică și de siguranța persoanelor, (Jandarmeria, Poliția Rutieră, Poliția Locală, RATB, Serviciul de Ambulanță București Ilfov), Prefectul Capitalei, Adrian Petcu și Prefectul Județului Ilfov, Marius Cristian Ghincea, primarii sectoarelor 2 și 6, precum și Direcțiile din Primăria Capitalei cu atribuții în acest domeniu.

14 evenimente vor avea loc sâmbătă în Bucureşti

Primarul General, Gabriela Firea:'După cum bine știți, în dată de 9 iunie vor avea loc nu mai puțin de 14 evenimente în București. Tocmai am semnat protocolul de desfășurare al celui de-al 14 eveniment, organizat de Asociația Help Autism, pentru că respectă toate cerințele legale.

Cele mai multe evenimente au loc în zona centrală și am convocat acest comandament pentru a ne asigura că toate manifestările care au loc în Capitala în dată de 9 iunie se vor desfășura legal, civilizat, cu respect față de legislație și valorile umane, astfel încât să nu existe incidente neplăcute. Trebuie să nu uităm nici o clipă de lege și sper că Bucureștiul să se alinieze orașelor europene unde toate manifestațiile, fie că sunt de natură socială, culturală, politică sau sportivă, se desfășoară sub protecția legii. Colaborarea interinstituțională este esențială, pentru că este de datoria noastră ca cele peste 2,5 milioane de locuitori ai Bucureștiului, inclusiv cei care participă la toate aceste evenimente, să fie în siguranță și să beneficieze de suportul autorităților, fie că este vorba despre traficul rutier, ordinea și liniștea publică sau transportul public'.

Astfel, în cadrul comandamentului s-a stabilit ca reprezentanții Jandarmeriei, ai Poliției Rutiere și ai Poliției Locale să ia măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor evenimentelor, și vor acționa prompt pentru afluirea și defluirea traficului în zonele unde se organizează evenimente, astfel încât să nu existe incidente nedorite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel