Miting pentru susținerea Secției speciale. Rădulescu: Azi mi-a venit ideea

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

Cătălin Rădulescu a vorbit astăzi despre un miting de susținere a Secției de investigarea a infracțiunilor magistraților.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că a cerut, în grupul parlamentar PSD, susţinerea organizării unui miting în favoarea Secţiei de investigare a magistraţilor.

"Eu am cerut să susţinem organizarea unui miting de susţinere pentru existenţa acestei secţii de investigare a procurorilor. Eu cred că dacă noi vom cere să vină şi cealaltă parte din populaţie care susţine existenţa acestei secţii şi să arătăm aceşti procurori şi judecători care au făcut abuzuri să răspundă, eu cred că voi veni foarte mulţi români", a afirmat Cătălin Rădulescu după şedinţa grupului parlamentar al PSD.

Citește și: Crime în lanț la Baia Mare. Indiciile conduc către scene îngrozitoare

 "Pe mulţi care au făcut abuzuri îi deranjează"

El a explicat că "orice om poate să participe la un miting sau să ceară un miting de susţinere pe anumite probleme".

"Eu cred că şi restul oamenilor peste aceşti 10.000 de oameni care sunt tot timpul prezenţi, o mie, două mii, cinci haştagişti, 30 de comunişti, or fi şi vreo câteva milioane de oameni care nu se duc la aceste mitinguri şi care, cred eu, că, neducându-se la aceste mitinguri, susţin alte idei şi o altă opţiune. Eu cred, deranjul foarte mare este că există această Secţie de investigare a abuzurilor magistraţilor (...) şi pe mulţi care au făcut abuzuri îi deranjează că s-ar putea, la rândul lor, pentru dosarele pe care le-au făcut fără probe, cu martori mincinoşi, cu denunţător, cu multe alte lucruri, cu bileţele de condamnări, s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul şi material şi penal, să îşi piardă şi acest statut de magistrat pe care îl are în anumite condiţii pe care nu-l respectă", a spus Rădulescu.

Citește și: Candidat PSD la prezidenţiale. Olguţa Vasilescu: Pleacă cu prima şansă

"Şi eu cred că restul populaţiei vrea să existe această secţie"

El a mai menţionat că i-a venit această idee după ce a discutat "cu foarte mulţi magistraţi".

"Abia azi mi-a venit (ideea - n.r.), mie îmi vin ideile, aşa, noaptea şi a doua zi le spun. Şi mi-a venit această idee, discutând ieri şi alaltăieri cu foarte mulţi magistraţi, dar şi procurori şi judecători, că ar trebui ca şi altă lume, cealaltă parte din lumea asta, să susţină această secţie de investigare a acestor abuzuri, pentru că cine doreşte ca această secţie să dispară sunt întocmai cei care au făcut abuzuri şi atunci hai să susţinem şi noi ceilalţi, eu cer acest lucru. Şi eu cred că restul populaţiei vrea să existe această secţie tocmai ca să arate lumii şi poporului român pe cei care au făcut aceste abuzuri şi ei să păţească ce au păţit şi alţii care au fost abuzaţi", a mai spus Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel