Misterul dintre zidurile Vaticanului, dezvăluit de Papa Francisc

La momentul demisiei Papei Benedict din frunte Bisericii Catolice, presa italiană a  speculat faptul că unul dintre motivele care a stat la baza acelei  decizii ar fi   fot un anumit lobby care ar fi influenţat deciziile papei şi politicile Vaticanului, prin şantaj. Iată că noul Pontif, Papa Francisc, vine și face lumină aspra unor secrete bine păzite între zidurile Vaticanului. Papa, a recunoscut recent că la Vatican se prectică orgiile.

În urma unei conversaţii private, pe care Papa a avut-o cu lideri a unui grup cheie din Biserica Catolică a Americii Latine a reieşit faptul că între zidurile Vaticanului există preoţi şi înalţi funcţionari ai Bisericii care sunt homsexuali.

Organizaţia regională pentru ordinele preoţilor și măicuţelor din America Latină şi Caraibe (CLAR) a confirmat că liderii săi au trecut în scris un rezumat al remarcilor făcute de Francisc la întâlnirea care a avut loc săptămâna trecută.

În acest document, Papa este citat spunând că în timp ce la Vatican există mulţi oameni "sfinţi", există şi corupţie: "Se vorbeşte despre lobby pentru homosexuali şi este adevărat, se practică aici ... Trebuie să vedem ce putem face ..."

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, reverendul Federico Lombardi a declarat că întâlnirea dintre cele două părţi a fost privată, motiv pentru care nu are nimic de declarat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel