Miruna Ivanciu vrea să-l impresioneze pe Ștefan Bănică. ”L-am văzut de foarte multe ori”

Momente emoționante pentru doi dintre concurenții X Factor.

Momente emoționante pentru doi dintre concurenții X Factor, în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Aceștia vor avea ocazia să își cunoască idolii și vor încerca să își convingă artiștii favoriți că merită un loc în show.

Răzvan Pricope și Miruna Ivanciu vor urca pentru prima dată pe scena X Factor, în această seară. Scopul principal pentru care cei doi s-au înscris în competiție este de a-i cunoaște îndeaproape pe idolii lor, Ștefan Bănică și Delia, și de a demonstra că merită un loc în Bootcamp.

Fiind “cel mai mare fan al Deliei”, Răzvan Pricope a dezvăluit că își dorește să participe la X Factor încă de la vârsta de 9 ani, acest lucru nefiind însă permis de regulamentul competiției. ”La ultimul turneu m-am întâlnit cu ea și mi-a acordat un autograf pe care încă îl păstrez”, a mărturisit tânărul vizibil emoționat.

De partea cealaltă, Miruna Ivanciu va intra în competiție pentru a-l impresiona pe Ștefan Bănică. ”L-am văzut de foarte multe ori, aproape la toate concertele, dar nu am reușit niciodată să fac o poză cu el”, a mărturisit concurenta.

Telespectatorii vor putea urmări prestațiile celor doi în această seară, de la 20:30, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel