Mironov a dezvăluit marele PLAN al lui Elon Musk: Totul va exploda. Fraților, a venit vremea

Foto: Instagram @elonrmuskk
Foto: Instagram @elonrmuskk

Scriitorul Alexandru Mironov a vorbit despre începutul unei curse către spațiul cosmic. Mesajul ferm transmis de acesta în ceea ce privește viitorul. 

În ultimul timp, cursa miliardarilor de a atinge spațiul cosmic este tot mai mare. Sir Richard Branson, proprietarul faimoasei companii Virgin, a făcut primul zbor în spațiu la bordul vehiculului pe care-l dezvoltă de 17 ani, un zbor petrecut în acest weekend și un zbor din care s-a întors în siguranță pe Pământ, la puțin peste o oră după ce a părăsit solul. 

În plus, alți doi miliardari, Jeff Bezos și Elon Musk vor să cucerească și ei spațiul. Jeff Bezos urmează să plece în spațiu peste câteva zile. 

Alexandru Mironov, despre elementul de luat în seamă: Ne pregătim!

În acest context, Alexandru Mironov a dezvăluit detalii incredibile despre călătoria din weekend a lui Sir Richard Branson și despre ceea ce va urma.

"Întreaga planetă a asistat duminică la un show foarte bine pus la punct. În realitate, sunt trei lucruri de descris. Primul este că nu numai cu racheta se ajunge în spațiul cosmic, ci și cu avionul. Al doilea, într-adevăr, pornim o afacere care este industria de turism cosmică la care s-au înscris sute de oameni. Dacă  nu se va întâmpla nimic nou, să ne așteptăm că din buzunar, Branson va scoate un hotel gonflabil care va fi pe undeva pe stația orbitală și va avea la bord oameni care vor vrea să dea o sumă mare să meargă pe acolo.

Al treilea element este de luat în seamănă. Împreună cu Jeff Bezon și Elon Musk, ei spun așa: Fraților, a venit vremea să luăm în serios această ieșire spre stele. Democratizarea ieșirii în spațiul cosmic trebuie să iasă din mâinile ți mințile celor de la NASA, Roscosmos, de la Agenția Chineză. Deci ne pregătim pentru o cu totul și cu totul altă situație care va fi în următorii 10 - 20 de ani.

Gândiți-vă că pe Lună mai este un singur pas de făcut și acea poartă de intrare o vor face americanii. Trei nave se învârt în jurul planetei Marte! Adică ne pregătim serios...", a declarat Alexandru Mironov, în direct la B1 TV.

Care e obiectivul lui Elon Musk. Mironov dezvăluie secretul

"Bogdan Marcu, absolvent al Politehnicii din București, care a lucrat ca motorist la Elon Musk, a spus așa: "Totul va exploda din momentul în care va începe goana după aur!"

Ori în ceea ce-l privește pe Elon Musk, goana după aur înseamnă instalarea de sateliți pe cer! Asta aduce sume imense, miliarde și miliarde, deci câștigul e net!

Astronomii se plâng că acești sateliți pe care-i instalează de zor Elon Musk pe cer, încurcă posibilitățile astronomilor de pe Pământ să vadă Cosmosul.

Din ce în ce mai multe obiecte de învârt în jurul Pământului, e un adevărat Cosmos de gunoaie, la care nimeni nu s-a gândit cum să le culegem. Acestea vor veni însă încetul cu încetul. Omenirea trebuie să iasă din această singură planetă a noastră.

Îmi doresc ca până la sfârșitul veacului, cel puțin Marte să fie deja locuită", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel