Miron Cozma: Băsescu este un nesimţit! Cum vorbeşte neisprăvitul despre mineri?

miron-cozma 1
miron-cozma 1

Miron Cozma, fostul lider al minerilor, a comentat pentru DeCe News comparaţia făcută de preşedintele Băsescu între situaţia din 90 şi cea de acum. "Sunt în criză de epitete. Un nenorocit!", a spus Cozma. Fostul lider al minerilor susţine că Băsescu este cel care a dat ordinul să se oprească trenurile în gara din Petroşani şi a alocat trei garnituri de tren pentru a duce minerii la Bucureşti. În 1990 Băsescu era secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

"Când am auzit nu mi-a venit să cred. Cu ce drept vorbeşte acest nesimţit despre situaţia din 90. Ce comparaţie face el. Păi el uită că a fost cel care m-a pus să semnez la Timişoara pentru trenurile cu care erau duşi minerii la Bucureşti. El a dat ordinul să se oprească trenurile în Petroşani. Cu ce tupeu vine el să vorbească astăzi despre situaţia de atunci. Cum poate compara?", a declarat pentru DeCe News, Miron Cozma.

Cozma a explicat că în 1990 toată acţiunea a fost pusă la cale de la Bucureşti de Ion Iliescu şi de o parte a serviciilor secrete. "Eu eram acasă, mă uitam la Campionatul Mondial. S-a întrerupt transmisia şi s-a anunţat că minerii au plecat la Bucureşti. Ponta spune că a fost fugărit de mineri în Piaţa Universităţii. Păi nu erau minerii lui Iliescu, cu care el este bine mersi astăzi. minerii sunt nişte eroi, nu trebuie să arunce ei cu mizerie în ei. Îşi aruncă mizeria lor asupra unei categorii sociale", a spus Cozma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel