Mirel Palada, nemilos după ce BEC a prezentat ultimele date pentru sectorul 1

Sociologul Mirel Palada nu-i iartă pe cei care nu au crezut în sondajele Sociopol, potrivit cărora PSD câștiga în Capitală la scrutinul electoral din 5 iunie pe toate fronturile: Primăria Generală, dar și primăriile de sector.

"Din banii ramasi de la campanie, ca pufosilor le-a fost atit de frica incit nici n-au cheltuit toti banii, o sa-i rog sa faca o transha de tricouri pe care sa scrie "Palada a avut, totusi, dreptate".

O sa le distribui pe gratis la usa de intrare in toate sediile PSD unde aseara n-au crezut in sondajele ticalosului de nemernic de Palada. O sa fie un succes remarcabil. O sa ma iubeasca toata lumea. O sa ia tricoul si o sa ma priveasca cu ura, dar si cu admiratie.
Keep calm and trust Palada, este mesajul recent postat de Mirel Palada pe pagina sa de socializare, după ce anterior, tot pe Facebook, își manifesta nemulțumirea că, deși în sondajul Sociopol Daniel Tudorache era pe locul 1 a Primăria sectorului 1, în presă a apărut că cercetarea sociologică o dădea "tot pe franțuzoaică pe locul 1". 

Citește și: REZULTATE ALEGERI LOCALE: Răsturnare de situație la Sectorul 1. Anunțul BEC

Reacția sociologului survine la scurt timp după ce, potrivit ultimelor rezultate oficiale parțiale oferite luni dimineață de BEC privind alegerile locale, Daniel Tudorache (Alianța electorală PSD+UNPR) a fost votat de 31,1% dintre alegători pentru Primăria Sector 1, în timp ce Clotilde Armand, a obținut 28,73% din voturi.

Reamintim că exit-poll-urile, cât și în primele date provizorii oficiale o dădeau câștigătoare a scrutinului electoral pe candidata Uniunii Salvați Bucureștiul.

Citește și: Alegeri locale. Ponta, reacție în urma relatărilor din presa străină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel