Urmărește emisiunea live


Mircea Negulescu și Lucian Onea, sub control judiciar. Andreea Cosma: ''Mi se face dreptate''

Andreea Cosma
Andreea Cosma

Procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu, au fost puși sub control judiciar în dosarul Vlad Cosma. Deputatul PSD, Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, a dat prima declarație după decizia ÎCCJ.

Prezentă prin legătură telefonică la România TV, Andreea Cosma, s-a declarat mulțumită de hotărârea ÎCCJ de a-i pune sub control judiciar pe Lucian Onea și Mircea Negulescu, în dosarul deschis ca urmare a plângerii penale depuse de către aceasta.

Totodată, procurorii i-au interzis lui Lucian Onea să mai lucreze la dosarul lui Vlad Cosma.

Consider că mi se face dreptate. Este un sentiment de mulțumire generalizată în familia mea care a suferit o traumă și în familiile celor din Prahova care au beneficiat de abuzurile acestor procurori. Să nu uităm că la nivelul județului Prahova a fost un măcel pentru că șefii majorității tuturor instituțiilor din Prahova au fost decapitați de acești procurori, cum ar fi președinte județean, primari, șefi de instituții de Parchet de pe lângă Curtea de Apel, șeful Anaf. Este un sentiment de speranță față de toți cei care mai sunt încă în cercetare penală și față de cei care au luat achitări luna trecută., a declarat Andreea Cosma la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel