MIRCEA GEOANĂ, vizită de lucru Berlin. Participă la conferința “Dimensiunile socio-economice ale unei societăți corecte”

Mircea Geoană
Mircea Geoană

În perioada 28-29 octombrie 2014, Mircea Geoană va efectua o vizită de lucru la Berlin, ocazie cu care va participa la conferința “Dimensiunile socio-economice ale unei societăți corecte”, organizată de Friedrich – Ebert – Stiftung, și va avea o serie de întrevederi cu oficiali parlamentari și guvernamentali germani.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Jurnalist român, de urgență la spital. Detalii cutremurătoare

Conferința, ce va fi deschisă de Andrea Nahles, Ministrul Federal al Muncii și Protecției Sociale, își propune să identifice principalele provocări socio – economice cu care se confruntă Stânga europeană și care trebuie să fie prioritățile la nivel național și european. La acest eveniment, Mircea Geoană participă și în calitatea de Președinte al Board-ului Institutului pentru Progres Social, un think-tank românesc ce își propune să aducă în dezbatere publică o serie de teme ce țin de o perspectivă de Stânga, social – democrată, asupra societății, după modelul Social Europe Journal.

De altfel, una din misiunile Institutului pentru Progres Social și al Social Europe Journal este aceea de a aduce la aceeași masă reprezentanți ai mediilor politice și intelectuale progresiste din Europa.

Totodată, în cadrul întrevederilor oficiale, Mircea Geoană va aborda subiecte legate de ultimele evoluții politice din Europa și din regiunea Mării Negre, dar și colaborarea economică, de investiții și comerț dintre România și Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel