Mircea Geoană nu este singurul român de la NATO. Radu Tudor: Doi români ţin capul de afiş

Jurnalistul Radu Tudor a menţionat, pe blogul său, că Mircea Geoană nu este singurul român care ţine capul de afiş pe pagina de internet a celor de la NATO. 

”Prima pagină pe site-ul NATO, azi. Moment fast pentru ţara noastră: doi români ţin capul de afiş.

Mircea Geoană, numit Secretar General Adjunct al NATO. Şi Oana Lungescu, purtător de cuvânt la NATO, cetăţean britanic de origine română, autorul unui testimonial video despre Alianţă.

Noi suntem #NATO !”, este mesajul transmis de Radu Tudor pe blog.

Cine este Oana Lungescu 

Se ocupă din 2010 de coordonarea relațiilor Alianței Nord-Atlantice cu presa din toată lumea, dar și de discursurile și documentele publicate de secretarul general al NATO și adjunctul acesteia. Este prima femeie și primul jurnalist care deține această funcție.

S-a alăturat NATO după o carieră jurnalistică prodigioasă în cadrul BBC World Service, unde s-a ocupat de subiecte legate de Alianța Nord-Atlantică și Uniunea Europeană pentru radio, televiziune și online, în mai multe limbi. S-a născut în România, dar a emigrat în Germania în 1985 după ce a refuzat colaborarea cu Securitatea. A început imediat să lucreze la secția română a BBC World Service, ajungând apoi editor. În 1997, a devenit corespondent pe probleme europene la Bruxelles, iar în perioada 2009-2010 a fost transferată la Berlin, acoperind aceleași subiecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel