Iohannis, blocaj Guvern. Ștefănescu, avertisment: România să fie pregătită

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a vorbit despre retragerea ipotetică a lui Mircea Drăghici de la ocuparea unui portofoliu în guvernul Dăncilă, în contextul deciziei luate de Lia Oguța Vasilescu.

"Cu toţii ştim că ce face Iohannis face nu doar pentru a încălca deciziile Curţii şi Constituţia, ci pentru a fi suspendat în vederea lansării lui în campania electorală de anul acesta pentru că aşa i-au zis lui consultanții, că doar în felul ăsta poate câştiga voturile celor de la #rezist", a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

"La ultima ieşire publică, Iohannis a spus că Lia Olguța Vasilescu dă dovadă de imoralitate, în momentul în care vorbeşte de rău justiţia, Kovesi, abuzuri şi protocoale secrete. Deci ce să înțeleagă lumea? Lumea a înţeles exact! Lia Olguta Vasilescu a fost susţinută de noi până în pânzele albe. Am spus că nu dăm un pas înapoi. Decizia a fost doar a ei, i-a aparţinut şi am înţeles şi motivele: a făcut un act de curaj, de sacrificiu: "domnule, prefer să meargă România înainte, cu tot blocajul ăsta, decât să rămân şi să mă lupt cu un personaj care pune beţe în roate în mod voit", a mai zis secretarul general al PSD.

Răspuns în privinţa lui Mircea Drăghici din partea lui Klaus Iohannis?

"Este pur şi simplu un haos comunicarea de la Cotroceni. Nu am înţeles dacă îl respinge şi pe Mircea Drăghici sau l-a aprobat omiţându-l. Toată ţara aşteaptă ca domnul Iohannis, după o partidă de schi, să vină din nou la Cotroceni să mai facă o declaraţie", a spus Ștefănescu.

Renunţă şi Mircea Drăghici? Noi propuneri pentru ambele portofolii?

"Nu am discutat această chestiune şi în mod clar noi nu am fi renunţat nici la Lia Olguța Vasilescu. Suntem pregătiţi pentru orice chestie halucinantă, orice aberaţie vine de la Cotroceni. România trebuie să fie pregătită pentru orice aberaţie. Am luat în calcul toate variantele posibile. Momentan, aşteptăm răspunsul legat de Mircea Drăghici. După buget, ne vom întâlni într-o şedinţă extraordinară să stabilim pe cine propunem în locul Liei Olguța Vasilescu", a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel