Mircea Diaconu, o nouă lovitură în instanță. Ce spune Lucian Bolcaș

Europarlamentarul Mircea Diaconu primește o nouă lovitură în instanță. După ce Parlamentul European a decis cu privire la contestația făcută de ANI împotriva validării mandatului de europarlamentar, Mircea Diaconu primește o nouă lovitură. 

Parchetul General a făcut recurs la Decizia Curții de Apel București prin care îl condamnă pe fostul senator la o amendă penală de 1000 de lei în cazul a cinci infracțiuni de conflict de interese, din perioada 2007-2011, potrivit știripesurse.ro. În prezent, avem spețe asemănătoare  în cazul deputatului UDMR Mate Andras și senatorului PSD Sorin Lazăr, care au primit condamnări de 6 luni de închisoare cu suspendare.

Ce riscă Mircea Diaconu, în calitate de europarlamentar? Avocatul Lucian Bolcaș a spus, pentru DC NEWS: "Nu-i pot ridica mandatul lui Mircea Diaconu dacă este condamnat cu suspendare, pentru că au mai fost doi europarlamentari condamnați cu suspendare". 

Mircea Diaconu, cine i-a lipsit în prima zi în PE. "Toată ziua m-am gândit la el"

Avocatul Lucian Bolcaș a ținut să sublinieze că "problema este aceste răutăți împotriva lui Mircea Diaconu. Îl fac simbolul omului care a înfrânt nu sistemul, pentru că el a mers în interiorul sistemului, a înfrânt sistemul conceput de Băsescu, sistemul băsescian, fără sprijinul nimănui, fără sprijinul propriului său partid, ceea ce este emblematic cât valorează un partid din punct de vedere moral la ora actuală, absolut nimic, nu sprijină niciun membru și este valabil pentru toate partidele". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel