Mircea Diaconu, mesaj despre alegerile prezidențiale 2014

Mircea Diaconu a tras câteva concluzii după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan: Vreau să-l strâng în brațe pentru că a avut grijă de Realitatea TV

Marele actor spune că lumea a asistat la cea mai murdară campanie electorală în care s-a luptat cu toate armele pentru funcția supremă în stat.

"Au fost atâția ani de haos și dezbinare, în care nu am făcut decât să ne certăm, să ne urâm și să ne jignim între noi. În 2012 am reușit însă să lăsăm deoparte tot și ne-am unit conduși de speranțe și idealuri. Așteptările au fost mari, unele s-au împlinit, altele s-au transformat în dezamăgiri... a durut al naibii de tare! Această ultimă campanie electorală, unică din toate punctele de vedere, va intra cu siguranță în manualele de specialitate ca fiind cea mai urâtă și murdară din istoria noastră. A dus pe culmi manipularea și minciuna, a instigat la violență, s-a speculat dezamăgirea și s-a profitat nepermis de emoțiile și trăirile sincere ale familiilor noastre de departe. A fost urâtă mai ales pentru că ne-au azmuțit pe unii împotriva altora. A fost o luptă între două tabere, nu între candidați", a scris Mircea Diaconu pe Facebook.

România divizată

Maestrul subliniază faptul că, în acest moment, țara noastră este divizată.

"România este iar ruptă în două, și repet: doare al naibii de tare! Nu există încă dialog, colaborare, toleranță, există doar „noi" SAU „voi" ! A venit vremea să devenim „noi" ȘI „voi" pentru că există totuși ceva ce ne unește pe toți. Fiecare, indiferent de care parte a baricadei a stat, de îndârjirea cu care a luptat, vreau să cred că a făcut-o cu gândul la binele țării. Așa a crezut fiecare. Avem un nou președinte ales de majoritatea cetățenilor români care au venit la vot, atât de cei de aici cât și de cei care trăiesc undeva în lume. Avem și un prim-ministru la fel de legitim", a adăugat Mircea Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel