EXCLUSIV  Mircea Diaconu, dacă nu ajunge președinte: Am de terminat un grajd

Candidatul independent Mircea Diaconu a anunțat ce va face dacă nu ajunge președinte, dar și dacă rămâne în viața politică.

Întrebat ce urmează să facă în cazul în care nu intră în turul doi și nu ar mai avea șanse să ajungă în funcția de președinte, dar și dacă rămâne în politică, Mircea Diaconu a răspuns, pentru DC News:

"Am de terminat un grajd, că m-am apucat de grajd la țară, că am patru cai și vreau să-i bag înăuntru că vine iarna. Am treburi serioase de făcut și le fac mai departe. Am patru cai de rasă. Fata mea și nepoata mea sunt sportive și cu mare pasiune. Și pentru mine e o încântare. Mi-am dorit toată viața să am și eu un cal și am patru. (...) Eu termin o cursă, într-un fel sau altul. Pe de altă parte, pledoaria mea pentru cetățeni, dacă nu primește un răspuns, atunci mă consider descărcat de această obligație și atunci îmi văd de viața mea". 

Mircea Diaconu, anunț despre ieșirea din politică

 

În ceea ce privește rămânerea în politică, Mircea Diaconu a răspuns: "Nici nu pot altfel pentru că statutul meu de independent nu poate fi folosit decât în ocazii de tipul acesta. Este exclusă o eventuală ofertă politică pentru anul viitor. Am stat în lumea politică, o știu și nu este pentru temperamentul meu".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27