Mircea Badea, despre audierea lui Dan Voiculescu. "Înăuntru e jihad"

Jurnalistul Mircea Badea a scris, pe pagina sa de Facebook, despre declarațiile lui Dan Voiculescu și întrebările judecătoarei de la Curtea de Apel. 

Președintele fondator al PC se află la Curtea de Apel pentru audierile din dosarul Telepatia. Dan Voiculescu a spus că nu recunoaşte învinuirile care i se aduc, dar și că procurorul de caz a influenţat martorii.

"Dan Voiculescu spune acum în instanță că exista declarații conform cărora procurorul de caz influența martorii spunându-le cine trebuie să iasă vinovat. Prejudiciul este fals!! Au dispărut 40 de volume din materialul probatoriu!", a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook. 

VEZI și: Monica Macovei, proces pentru DEFĂIMAREA României. Ciuvică: "Ar fi util"

Instanța a respins patru cereri, luni, în dosarul Telepatia. Avocaţii lui Dan Voiculescu au cerut astăzi la Curtea de Apel o repartizare aleatorie a dosarului, având în vedere că cei doi judecători care fac parte acum din complet au fost desemnaţi de Consiliul de Conducere al Curţii. Cererea a fost respinsă. 

VEZI și: Dan Voiculescu: "Sunt un pic mai trist. E dureros"

Dan Voiculescu a mai declarat că nu a fost chemat la audieri ca inculpat şi că nu sunt probe materiale împotriva sa. 

Mircea Badea a mai scris: "Dan Voiculescu dă declarație chiar acum în proces. "Judecătoarea" l-a întrebat în ce an s-a înființat Crescentul (ce legătura are?!?!?) !!?!!?!?!? Voiculescu o întreabă la rându-i dacă se afla în fază de declararie sau de întrebari. Înăuntru e jihad!!!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel