Monica Macovei, proces pentru DEFĂIMAREA României. Ciuvică: "Ar fi util"

Premieră în România. Primul proces pentru defăimarea României urmează să fie declanșat pe numele europarlamentarei PDL, Monica Macovei. 

"E vorba de u proces care se va declanșa împotriva doamnei Monica Macovei pentru defăimarea României și eventual, pentru subminarea economiei. A afirmat că în România, la referendum, s-au furat milioane de voturi. S-au deschis două mii de dosare, dintre care o mie au deja NUP. Doamna Monica Macovei va trebui să răspundă de ce a defăimat România și o să răspundă și penal. Va fi un proces demarat de mai multe ONG-uri, care au luat legătura cu mine și le-am spus că semnez și eu. Eu n-am nicio luptă cu doamna Macovei, e sub demnitatea mea să mă lupt cu un procuror comunist. Cred că este o premieră, primul proces pentru defăimare și trebuie să avem cei mai buni avocați", a spus Dan Voiculescu la ieșirea de la IPJ Ilfov. 

VEZI și: Dan Voiculescu: "Sunt un pic mai trist. E dureros"

Mugur Ciuvică a comentat, la Antena 3: "Nu știu care sunt fundamentele juridice, dar defăimarea a fost evidentă. Am văzut-o cu toții și în Parlamentul European, chiar la ședința din septembrie în care s-a discutat pe tema referendumului. Și înainte de referendum, doamna Macovei a insistat pe tot felul de aiureli. (...) Ar cam merita. Defăimarea a existat. Ar fi interesant și util să fie pedepsită juridic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel