Miracole, credința în Dumnezeu și calea spre mântuire

Rodica Mitu / 08 ian 2020 / 17:29 Salveaza PDF Comentarii

Un preot a alinat suferințele multor bolnavi, s-a rugat atât pentru cei aflați în situații grele, cât și pentru cei sănătoși.

Părintele prof. dr. Emil Cărămizaru, Parohul Bisericii „Sf. Gheorghe - Nou" din București, a vorbit, la Antena 3, despre miracole, ce înseamnă credința în Dumnezeu și calea spre mântuire.

„Problema oamenilor de astăzi este și problema lor de ieri și, din nefericire, poate și de mâine, pentru că singurătatea, într-adevăr, este atât de dureroasă. Însă omul care intră în comuniune cu sufletele căutătoare de Dumnezeu nu mai este singur, iese din această zonă a depresiei și a singurătății pentru că se întâlnesc cu Domnul, care oricum e alături de ei.

Mi-a venit acum în minte o povestioară inspirată din realitate, spusă de cineva care l-a întâlnit pe părintele Arsenie Papacioc, atunci când era în temniță. A fost pus undeva la izolare ca să scape de el. Și acolo, stând mai multe nopți în întuneric și frig, a căzut într-o oarecare deznădejde ca om, fiindcă orice om poate atinge și fundul prăpastiei ca să privească mai abitir spre cerul senin.

Și a spus "Doamne, unde ești? Căci eu pentru tine sufăr aici". Și, atunci, Mântuitorul i s-a arătat părintelui, îmbrăcat în zeghe și cu lanțuri la picioare, și i-a spus: "Arsenie, sunt aici lângă tine, sufăr alături de tine. Când l-au scos din locul acela întunecos și rece era senin și cald și se mirau chinuitorii lui cum de a putut să rămână în viață. Aceasta este credința".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23