Ministrul Justiției se implică în cazul fetei violate. Ce i-a transmis

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a spus că despre formele de vinovăție legate de cazul elevei violate la Vaslui se poate vorbi după rezultatele verificărilor Inspecției Judiciare.

El a subliniat că "justiția se face în sala de judecată și doar atât", asigurând că, la final, soluția care va fi dată va arăta că "s-a făcut dreptate".

"Ce s-a întâmplat pe traseu, cum spuneți, o să vedem la momentul finalizării demersului început la nivelul Inspecției Judiciare. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm că justiția se face în sala de judecată și doar atât. (...) Cred că, dacă toți cei care se uită cu atenție la acest caz au încredere în actul de justiție, mai devreme sau mai târziu cu siguranță vor primi o soluție despre care să spunem că într-adevăr s-a făcut dreptate", a afirmat ministrul Justiției.

Întrebat ce mesaj i-ar putea fi transmis victimei, Robert Cazanciuc a spus că i se poate transmite "compasiune" față de situația în care aceasta se află.

"Nu știu dacă noi trebuie să îi transmitem neapărat ceva fetei. Cu siguranță putem transmite (fetei violate — n.r.) compasiune pentru situația în care s-a aflat, dar, vorbind de vinovății, cred că trebuie să așteptăm finalizarea unui proces", a mai declarat ministrul, scrie Agerpres.

VEZI ȘI: Maria Coman, semnal de alarmă: Să nu-mi spuneţi că generalizez

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel