Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, la B1 TV, înainte de audierea la DNA

Ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov, a fost invitat la o emisiune de televiziune chiar înainte de a merge la DNA. 

VEZI MAI MULT: Darius Vâlcov, ministrul Finanțelor Publice, la DNA

De la ora 17:00, ministrul Darius Vâlcov a fost invitat la postul de televiziune B1 TV, în emisiunea "Capital TV". A vorbit despre noul Cod Fiscal, care prevede și un proiect "Prima afacere", pe modelul "Prima casă". 

"Feedbackul mediului de afaceri este extraordinar. Reacția este vrem să îl vedem aplicat. A fost un caz singular (n.r. faptul că PNL a cerut demisia ministrului Finantelor) și cred că și-au dat seama că a fost o greșeală pentru că s-au repoziționat și vom avea o întâlnire, marți. Aștept să vedem, în urma dezbaterilor, dacă sunt parlamentari care vin cu idei noi. A reieșit că în categoria IMM-urilor ar trebui să introducem o categorie de impozitare a startup-urilor, a celor care deschid prima oară o afacere, să fie un procent nu de 3%, ci de 1%, pentru a avea un având cei care încep prima afacere. Îmi doresc susținerea parlamentară și a opoziției pentru că astfel am da cel mai frumos cadou românilor și mediului de afaceri pentru că ei ar fi siguri că în momentul când se schimbă guvernarea, un alt ministru nu va veni să spună, stai că nu e bine ce a făcut Vâlcov și să schimbe planul. Țin foarte mult ca tendința să fie de scădere anuală și taxele să ajungă la nivelul cel mai mic din UE", a spus Darius Vâlcov, la B1 TV. 

Postul de televiziune B1 TV transmite că ministrul Darius Vâlcov a fost dus la DNA cu mandat de aducere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel