Ministrul Culturii, la Summitul Cultural Internațional Edinburgh

Bianca Ştefan / 22 aug 2018 / 14:33 Salveaza PDF Comentarii
George Ivașcu
Descriere foto: George Ivașcu

Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, efectuează în perioada 22 – 25 august 2018 o vizită oficială la Edinburgh, unde va participa la Summitul Cultural Internațional.

Cu această ocazie, oficialul român va participa la cel de-al IV-lea Summit Cultural Internațional, conform invitației transmise de către guvernul britanic, guvernul și parlamentul scoțian. Summitul Internațional Edinburgh reunește sectorul artistic și decidenții din sistemul public pentru a împărtăși exemple de bună practică, dar și pentru a discuta probleme comunitare de ordin socio-economic și cultural cu care se confruntă cele două sectoare.

Consider că acest important eveniment internațional, care reunește numeroase oficialități din zona culturii, reprezintă o oportunitate de a prezenta realizările României în acest domeniu, dar și de a face un util schimb de informații cu lideri din întreaga lume”, a arătat Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu.

Oficialul român se va întâlni și cu omologul său scoțian, doamna Fiona Hyslop, viceprim-ministru în Guvernul Scoțian, responsabil în domeniul culturii, turismului și afacerilor externe.

Totodată, Ministrul Culturii și Identității Naționale va avea o întrevedere cu artiști și oameni de cultură stabiliți în Scoția.

Vezi și: Ministerul Culturii, colaborare cu NBC Universal Studios


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25