Ministrul Culturii, la Summitul Cultural Internațional Edinburgh

George Ivașcu
George Ivașcu

Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, efectuează în perioada 22 – 25 august 2018 o vizită oficială la Edinburgh, unde va participa la Summitul Cultural Internațional.

Cu această ocazie, oficialul român va participa la cel de-al IV-lea Summit Cultural Internațional, conform invitației transmise de către guvernul britanic, guvernul și parlamentul scoțian. Summitul Internațional Edinburgh reunește sectorul artistic și decidenții din sistemul public pentru a împărtăși exemple de bună practică, dar și pentru a discuta probleme comunitare de ordin socio-economic și cultural cu care se confruntă cele două sectoare.

Consider că acest important eveniment internațional, care reunește numeroase oficialități din zona culturii, reprezintă o oportunitate de a prezenta realizările României în acest domeniu, dar și de a face un util schimb de informații cu lideri din întreaga lume”, a arătat Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu.

Oficialul român se va întâlni și cu omologul său scoțian, doamna Fiona Hyslop, viceprim-ministru în Guvernul Scoțian, responsabil în domeniul culturii, turismului și afacerilor externe.

Totodată, Ministrul Culturii și Identității Naționale va avea o întrevedere cu artiști și oameni de cultură stabiliți în Scoția.

Vezi și: Ministerul Culturii, colaborare cu NBC Universal Studios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel