Urmărește emisiunea live


Ministrul Comănescu: Subiectul vizelor, permanent pe agenda de discuţii româno-americane

Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, a afirmat, marţi, că eliminarea vizelor pentru cetăţenii români care călătoresc în SUA reprezintă o temă aflată în permanenţă pe agenda de discuţii atunci când au loc întâlniri între oficiali români şi americani.

'Tema aceasta a fost şi este permanent pe agendă în cadrul discuţiilor noastre cu interlocutorii americani. În acelaşi timp, trebuie să ţinem seama de realităţile din viaţa politică americană. Este un demers pe care continuăm să-l facem şi sperăm să se facă şi progrese în această privinţă', a declarat Comănescu la TVR.

El a calificat ca fiind 'excelent' modul în care evoluează parteneriatul strategic între România şi Statele Unite, precizând că această evoluţie nu vizează numai domeniul apărării, ci şi alte sectoare.

'Observăm că în ultimul an de zile dialogul româno-american la nivel politic, dar nu numai, s-a intensificat. (...) Este şi acesta un indiciu clar asupra modului în care evoluează parteneriatul strategic româno-american', a mai spus şeful diplomaţiei române. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel