Miniștrii Rwandei își donează salariile pentru lupta împotriva Covid-19

Miniștrii Rwandei și oficialii de top își vor dona salariile pe luna aprilie pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Miniștrii Rwandei și oficialii de top își vor dona salariile pe luna aprilie pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului, conform BBC.

Un comunicat transmis de guvern a dezvăluit că liderii instituțiilor naționale și oficialii de top ai țării vor dona și ei încasările pe luna aprilie. Țara est-africană a înregistrat până acum 104 cazuri de infectare cu Covid-19.

Guvernul a început să distribuie mâncare cetățenilor care se bazează pe venitul de la stat, zi de zi. Aceștia au fost afectați de restricții rigide, impuse de carantina care se va încheia pe 19 aprilie.

Există totuși îngrijorări

Programul social a stârnit îngrijorări, deoarece unii cetățenii ai țării au spus că rația este prea mică pentru o zi întreagă, iar unii oficiali au fost închiși pentru furt.

Săptămâna trecută, Fondul Monetar Internațional a aprobat un împrumut de 101 milioane euro către țara est-africană, pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel