Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Miniștrii Guvernului Orban, apariții BIZARE în plină pandemie. Ce să mai înțeleagă românii când văd imaginile acestea? VIDEO

Politicienii care ne conduc ar trebui să fie un exemplu pentru români în plină pandemie.

Dar ce să înțeleagă oamenii din distanțarea socială sau din purtarea corectă a măștilor și mănușilor dacă se uită la ședințele Guvernului Orban? Răspuns corect: NIMIC!

Este inutil să porți mască de protecție într-o încăpere în care unii o poartă, iar alții nu, așa cum am văzut astăzi la ședința Guvernului Orban. Au fost trei categorii de miniștri: unii care purtau corect mască, printre ei, desigur: ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, alții care nu purtau deloc și alții care aveau mască de protecție, dar o țineau sub gură, șmecherește, nu așa cum se poartă corect, cât să acopere nasul și gura. Unii aveau mănuși, alții nu. Ludovic Orban, premierul României, nu avea de nici unele: nici mască, nici mănuși... nici cască în ureche... precum Florin Cîțu. Desigur, nu știm rolul căștii. (VEZI AICI EPISODUL LA CARE MĂ REFER).

Despre distanțare socială... nici vorbă! Miniștrii stăteau, unul lângă altul, în plină pandemie, dând un exemplu de ”așa nu” întregii Românii.

Iată imaginile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel