Mihai Voropchievici: Horoscopul păcatelor pentru Balanță, Scorpion și Săgetător

foto captură video
foto captură video

Toți facem păcate, dar care sunt păcatele în funcție de zodie?

Aflăm de la numerologul Mihai Voropchievici. El a prezent, la Adevăruri ascunse, emisiunea Cătălinei Porumbel, horoscopul păcatelor.

Horoscopul păcatelor - Balanță

Este bucluc cu nativii din Balanță! Balanța vrea să strălucească, vrea să fie frumoasă, se îmbracă elegant, vrea să iasă în evidență. Consideră că frumusețea este cea mai importantă din viața ei. Dar frumusețea trece, să știți. O altă meteahnă pe care o au Balanțele este nehotărârea. Nu ia niciodată o decizie până nu analizează din 100 puncte de vedere și, de multe ori, poate să fie prea târziu. Poate să piardă anumite oportunități din această cauză.  

Horoscopul păcatelor - Scorpion

Nativii din Scorpion nu uită, nu iartă, se aprind prea repede. Izbucnesc din orice motiv. Firea lor pasională, de multe ori, îi face să facă așa. Sunt ghidați de pofte. De multe ori, poftele carnale și pasiunile lor nu fac bine, devin sclavi ai dragostei. De multe ori, se autodistrug prin excesele pe care le fac.

Horoscopul păcatelor - Săgetător

Nativii din Săgetător sunt numiți hoți de inimă. Adoră flirtul, adoră să fie adulați, să fie în centrul atenției. Nativii din Săgetător pot trece de la un iubit/ă la altul/alta cu nonșalanță. Le place să cucerească. Iar când cineva încearcă să-i cucerească... adoră acest joc. Le place să țină captivă inima cuiva, dar nu le răsplătesc cu aceeași fidelitate.

VEZI ȘI: Voropchievici: Horoscopul păcatelor Rac, Leu, Fecioară - https://www.dcnews.ro/voropchievici-horoscopul-pacatelor-rac-leu-fecioara_904579.html

VEZI ȘI: Mihai Voropchievici: Horoscopul păcatelor pentru Berbec, Taur și Gemeni - https://www.dcnews.ro/mihai-voropchievici-horoscopul-pacatelor-pentru-berbec-taur-si-gemeni_904467.html

CITEȘTE ȘI: Mercur în Vărsător. Daniela Simulescu vine cu noi previziuni: Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, spune ce va aduce Mercur în Vărsător.

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 3 martie. Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel