Mihai Stănişoară, numărul doi din PDL, s-a înscris în PNL

stanisoara
stanisoara

Numărul doi în PDL, deputatul  Mihai Stănişoară a decis să treacă la PNL. Este a doua lovitură de imagine pe care o dă PNL, după ce zilele trecute, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a decis să se înscrie în PNL. Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Fostul prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, alături de președintele PNL, Crin Antonescu.

"Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci privește cu speranță și încredere în viitor. Am luat astăzi hotârărea de a intra în PNL, după o chibzuință intensă.Un lucru îmi este limpede astăzi și anume acela că singurul partid care poate susține și implementa cu succes politici de dreapta este PNL. Mă alătur practic domnului președinte Crin Antonescu și colegilor liberali în proiectul de desăvârșire construirii  dreptei în România.

Am luat decizia să vin alături de ei, într-un moment în care PNL are mari responsabilități și foarte mult de muncă.  Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant", a spus Stănişoară.

Stănișoară a mai dedclarat  că începând de astăzi,"PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Stănişoară a precizat că nu a discutat cu liderul PDL, Vasile Blaga, despre demisia sa din partid pentru că a vrut ca toată lumea să afle despre decizia sa în acelaşi timp.

 Mihai Stănişoară deţinea în PDL funcţia de prim-vicepreşedinte şi era liderul grupului deputaţilor democrat-liberali. Totodată, acesta era preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

 În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.  Mihai Stănişoară este în prezent şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În conferina de presă, Crin Antonescu a declarat că va cere BPC şi Delegaţiei Permanente a partidului ca ex-pedelistul să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

 Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.

 Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

 Antonescu a susţinut că Mihai Stănişoară este "un om de dreapta" şi o persoană pe care orice partid ar dori să o aibă în rândurile sale, acesta având o vastă şi importantă experienţă într-un domeniu de competenţă politică specială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel