Mihai Stănișoară demisionează din Parlament și se retrage din politică

stanisoara
stanisoara

Mihai Stănișoară demisionează din Parlament și din calitatea de membru al PLR.  Deputatul a anunțat că se retrage din viața politică, potrivit Mediafax. Fost prim-vicepreședinte al PDL, Stănișoară s-a înscris în PNL în martie 2013, iar ulterior l-a urmat pe Călin Popescu Tăriceanu în formațiunea creată de acesta, PLR, unde a activat până acum.

"După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional", precizează Stănişoară.

Stănișoară, a fost sau n-a fost lovitură de stat în România?

Deputatul le-a mulţumit celor care l-au votat şi care au avut încredere în el.

"Celor care m-au votat şi care mi-au încredinţat mandatele de membru al Parlamentului României, le mulţumesc şi îi asigur de respectul meu şi de recunoştinţa mea. Activitatea politică pe care am desfăşurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunităţii pe care am reprezentat-o. Le mulţumesc celor cu care am avut onoarea şi privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ şi politic, atât la nivel naţional, cât şi local. Gândurile mele bune se îndreaptă şi către reprezentanţii mass-media, cărora le urez, cu preţuire, succes şi inspiraţie", mai arată Stănişoară.

Un martor din dosarul Microsoft îl menționează pe Mihai Stănișoară în descrierea presupusei filiere care ar fi comis fapte trafic de influență și luare de mita în ceea ce privește cumpărarea licențelor

Mihai Stănişoară a avut două madate de deputat între 2000 şi 2008, iar din 2008 şi până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat într-un colegiu din judeţul Mehedinţi.

Stănișoară a fost catalogat "trădător" de mai mulți colegi democrat-liberali după ce a părăsit PDL-ul pentru PNL la scurt timp după înfrângerea de la alegerile parlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel