Mihai Fifor, semnal de alarmă: Să vă spun ce pierdeţi din cauza lui Iohannis şi Orban

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că, din cauza preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului desemnat Ludovic Orban, "doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional", România pierde.

Mai jos redăm integral mesajul lui Mihai Fifor:

"Să vă spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional.

Cel mai grav e că nu se mai pot finanța corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare.

Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament.

"România normală" în viziunea lui Iohannis


Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidențiat.

Reforma sistemului pentru siguranța cetățeanului a fost oprită.

România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation.

În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „înghețată" înainte de venirea iernii.

Cam așa arată „România normală" în viziunea lui Iohannis! Asta e țara în care vreți să trăiți?! Puteți opri toată aceasta spirala a caderii cu votul vostru din noiembrie!".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27