Mihai Fifor: Ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. E foarte interesant

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Mihai Fifor spune despre Viorica Dăncilă că este „o mână de fier în mănuși de catifea”.

Mihai Fifor a vorbit, vineri, în fața organizației de femei din PSD, spunând că social-democrații vor câștiga alegerile prezidențiale, iar România va avea pentru prima dată în istorie un președinte femeie, „și nu orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai știe ce este familia, liniștea".

Mihai Fifor a mai afirmat despre Dăncilă că are un profil care știe să unească, care știe să spună o vorbă bună, „este o mână de fier în mănuși de catifea".

„Aviz amatorilor: cine vrea să își încerce norocul cu doamna prim-ministru e invitat să o facă. Vă spun că nu o să iasă foarte bine lucrurile. Este un om cu viziune, corect, vertical, iar cei care au crezut vreodată că pot să o înfrângă pe Viorica Dăncilă pentru că e micuță și fragilă - așa zice lumea - s-au înșelat.

E foarte interesant pentru mine și pentru Eugen (Teodorovici - n.r.) să mergem alături de doamna prim-inistru în vizitele pe care le facem în țară, să stăm puțin mai în spate și să ascultăm ce spune lumea după ce trece Viorica Dăncilă. Prima reacție este <Dom'le, ce micuță e!>. A doua reacție este <Ce frumoasă e!> - bine ziceți, știți doamna Primar - și în fine reacția după ce vorbește și după ce intră în haina de premier și de președinte de partid este <domnule, dar e puternică, este președintele României și mergem și îl votăm", a spus Fifor, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel