Deputatul Vîrză, solidaritate deplină cu Firea: Are perfectă dreptate

Firea
Firea

Conflictul Firea - Dragnea a determinat încă un deputat PSD, Mihăiță Vîrză, să își exprime susținerea pentru Primarul General al Capitalei. 

Deputatul PSD, Mihăiță Vîrza, ales în București, a remis DC News un mesaj în care își exprimă solidaritatea pentru primarul Capitalei, față de cele declarate în ceea ce privește relația defectuoasă pe care Firea susține că a avut-o cu Guvernul. "Am citit scrisoarea doamnei Primar General Gabriela Firea și, în calitate de deputat ales în circumscripția electorală 42 a municipiului București, având în vedere necesitatea urgență de dezvoltare urbanistică și a infrastructurii Capitalei, îmi exprim deplină solidaritate cu Primarul General Gabriela Firea. Are perfectă dreptate când spune că marile proiecte ale Capitalei trebuie să aibă sprijin politic și guvernamental: Centură București, problemă preluării ELCEN de către RADET, Spitalul Metropolitan, preluarea unităților militare dezafectate pentru a construi cămine pentru studenți și seniori, salbă de lacuri din jurul Capitalei pentru a se investi. Proiecte care ar aduce fluidizarea traficului și îmbunătățirea vieții bucureștenilor în general stagnează, deși domnia să a făcut eforturi repetate pentru că Primăria Capitalei să le administreze."

"Să arătăm că votul nu a fost în zadar"

Deputatul scrie că în toate capitalele europene, metroul și Centura ocolitoare se află în administrarea primăriei. "Susțin unitatea partidului, dar avem nevoie în acest moment că fiecare dintre membrii PSD să se gândească cu sinceritate ce e bine pentru România și pentru partid. Orice dispută politică trebuie rezolvată în structurile partidului. Consider că proiectele dnei Primar General de creștere a calității vieții bucureștenilor trebuie susținute cu tărie politic și guvernamental, de Consiliul General și de Consiliile și Primăriile tuturor sectoarelor. Este pentru prima oară când Capitală României este guvernată în totalitate de PSD și trebuie să arătăm că votul bucureștenilor nu a fost în zadar. Este momentul că, împreună, colegii mei, parlamentării de București și dna Primar General să intensifice eforturile de colaborare și susținere a proiectelor Capitalei și a politicilor social democrate", a mai scris acesta.  

Soluția: resetarea ralațiilor primărie - Guvern

Vîrză susține că în anul Centenarului trebuie să primeze, mai mult că niciodată, solidaritatea și, nu în ultimul rând, adevărul. "Cu cât vom continuă să spunem că lucrurile merg bine, chiar dacă nu este chiar așa, progresul ne va ocoli. Sunt de părere că avem nevoie de o resetare a relațiilor dintre conducerea administrativă a Capitalei și conducerea partidului în vederea îndeplinirii Programului de bună Guvernare atât pentru București cât și pentru România", a adăugat deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel