Michel Preud'homme, antrenor Standard Liege: Denis Drăguş trebuie lăsat să crească

Fotbalistul român Denis Drăguş trebuie lăsat să crească, a estimat antrenorul lui Standard Liege, fostul mare portar belgian Michel Preud'homme, citat de ziarul La Derniere Heure.

Prezentat ca un viitor mare talent al fotbalului românesc, Denis Drăguş, venit în această vară la Standard, a jucat doar patru minute la echipa belgiană, iar suporterii au început să fie îngrijoraţi de soarta sa. Atacantul de 20 de ani nu a fost în lotul pentru ultimele meciuri ale formaţiei din Liege. Michel Preud'homme cere răbdare pentru elevul său.

'Este un talent care are foarte multe calităţi individuale şi trebuie să-l învăţăm să le folosească în cadrul colectivului nostru. Trebuie lăsat în pace şi lăsat să crească. Sunt convins că vom reuşi asta. Din păcate, nu pot să trec pe toată lumea pe foaia de joc la fiecare meci. Pot să-l trec pe Drăguş, însă atunci ar trebui să-i las pe dinafară pe Limbombe, Lestienne, Carcela sau Mpoku. Deocamdată, el nu e la nivelul acestor jucători', a spus tehnicianul. Drăguş nu este în lot pentru meciul de joi cu Arsenal, de la Londra, din Europa League, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel