Mesaj ferm din PSD pentru Cioloș: Să termine cu șarada

Rovana Plumb, fostul ministru al Muncii din guvernarea Ponta, i-a transmis un mesaj ferm premierului Dacian Cioloș, după ce chipul acestuia a apărut pe sute de clădiri și ziduri din Capitală sub formă de matriţe imprimate.

"Propaganda se străduie din răsputeri ca să arate cât de bun este Dacian Cioloș și că trebuie să continue", a declarat Rovana Plumb, marți seară, la Antena 3, după ce în emisiunea "Subiectiv" s-a discutat despre imprimarea chipului premierului pe pereții a sute de clădiri din Capitală și despre faptul că deasupra imaginii apare scris: „Continuăm”.

"Dacian Cioloș pretinde că nu este om politic, deși se comportă și comunică politic. Numai în declarațiile pe care le-a făcut ieri în Parlament, am asistat pur și simplu la prezentarea unor intenții de viitor. El a fost susținut în declarații de către d-na copreședinte a PNL cu intenții de viitor. Mai mult decât atât, acțiuni care nu au niciun fel de rezultat, mai mult experimente care au fost făcute într-un laborator și care nu au adus nimic bun pentru români și pentru România.

E o campanie clară, pentru că ea a demarat odată cu postarea pe Facebook a premierului Cioloș, sau cel puțin așa cred, când a spus că nu pleacă la Bruxelles, ci rămâne în România să continue. Cred că ar trebui să termine cu șarada pe care o tot arată și să-și asume apartenența la partidul politic", a adăugat Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel