Mesaj emoționant al lui Adrian Năstase pentru soția sa, Dana: Mi-a fost alături

Adrian Năstase a postat pe blogul personal un mesaj emoționant pentru soția sa, Dana, care împlinește, dumincă, 60 de ani.

"Dana implineste astazi 60 de ani. Eu voi avea, peste o luna, 65 de ani. Vom implini, peste doua luni, si 30 de ani de casatorie. Mi-a fost alaturi, mai ales, la greu. Timpul a trecut, uneori, repede, alteori, incet. Am lasat in urma dezamagiri, tradari, neimpliniri dar am avut si multe bucurii impreuna. La multi ani, Dana!", a scris Adrian Năstase pe blog.

Dana Năstase povestea, în anul 2012, că ea l-a cerut în căsătorie pe Adrian Năstase după ce fostul premier a gătit un păstrăv umplut, delicios.

"Mi-a plăcut foarte mult păstrăvul pe care l-a făcut şi am crezut că aşa o să meargă toată viaţa. Nici nu mai ţin minte exact cum m-a cerut în căsătorie. Noi ne-am cunoscut, am locuit împreună o bucată de timp şi până la urmă cred că l-am cerut eu. I-am zis, hotărăşte-te, ori da, ori nu. Nunta am făcut-o într-o miercuri şi a durat trei zile şi trei nopţi", a spus Dana Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel